Chromium OS = No Sound (Dell Optiplex 745) - Chromebook Forum : Google Chromebook Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 07-01-2011, 01:55 PM Thread Starter
Junior Member
 
chromium's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Somewhere
Posts: 10
Chromium OS = No Sound (Dell Optiplex 745)

Hello.

Does anybody know how to get the sound working on my Dell Optiplex 745? I downloaded the latest release "May 13, 2011" from linux.dell.com and everything works amazing! Except, the sound. I can live without it since I have been for a month, but for the few times I would like to use it would be nice!

If you have any ideas please let me know!

------
Reed Mayhew.
iOS 5 Developer, Apple Developer, CEO of Chicken Joe Acting Group.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by chromium; 07-01-2011 at 01:56 PM. Reason: Spelling
chromium is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-01-2011, 05:37 PM
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Just to clarify, you installed your Chromium OS on your Dell? That particular dell tends not to come with the audio BUS it needs for sound, you have to update the driver. However, now that it is Chromium OS, I have no idea what you would do.
TheSun is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome