Problem with Gmail on Chromebook - Chromebook Forum : Google Chromebook Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old 10-31-2011, 06:06 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 10
Problem with Gmail on Chromebook

When I compose a new message in Gmail, then click on the "To:" link, it takes me to the Contacts screen, as it should. I select a contact, then click on "Done". I am returned to the message, but the address is not filled in.

This problem occurs only on my Chromebook. It does not occur when using Gmail on my Windows PC with either the Chrome or Firefox browser.

The address autofill works OK on my Chromebook. (I saw that someone else had reported that problem.)
kerozebo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 11-01-2011, 08:42 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 282
Others are complaining about this as well. Seems to be a glitch in the Chrome OS and not something you did yourself.
Administrator is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 11-01-2011, 12:08 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 10
Thanks - it's nice to know that it's not just me.

Is there some place "official" to report this problem?
kerozebo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 11-01-2011, 12:47 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 282
Administrator is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 11-01-2011, 05:15 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 10
Got it. Thanks.
kerozebo is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 11-18-2011, 06:58 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 10
This is fixed now.
kerozebo is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 11-19-2011, 01:35 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Chicago
Posts: 10
i've never had this issue but I'm glad it is fixed.

the only Gmail issues i have is that the google talk plug-in constantly crashes (happens on the G+ page too) and sign-on can be really wonky with lastpass. It always wants to sign me in twice. once with both boxes needing to be filled out (username and password) and then again with the username set (no box) and just asking for the password so I have to have lastpass sign in again.

Sometimes I don't need to sign into gmail at all and it just is there. It's probably an issue with lastpass doing something weird. It doesn't happen at all on my windowz computer running the chrome browser -nor does the google talk plug-in crash. I'm usually running both the chromebook and the windows chrome at the same time. I wonder if that is causing the issue.
James BlackHeron is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome