Headphone Jack - Chromebook Forum : Google Chromebook Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 07-12-2011, 10:13 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 38
Headphone Jack

Does the headphone jack stop sound from the speakers for anyone? I've tried multiple headphones and I always get sound from both headphones and speakers, have yet to find a config to stop this.

Would like to fix it asap which might require me mailing my chromebook back
Josh is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 07-13-2011, 05:58 AM
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
yes. My speaker are muted when my headphones are plugged in.
So headphone or speaker. Not both.
If you are sure you pluged in your headphone completely, I assoume a hardware failure.

greets,
Martin
marting is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 07-13-2011, 08:05 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 6
i had the same problem too. the jack wasnt seated all the way in. one good push and it popped all the way in and now no probs!
jjducky is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 (permalink) Old 07-13-2011, 11:15 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 23
That would be my first thought, too - making sure the jack was pushed all the way in. If it doesn't seem to go, check that it's the right one, then check that there's not foreign matter in the jack.
Sarah is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 07-14-2011, 10:03 AM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 229
There was also an issue with the last DEV channel...But I won't think you would change it to DEV that is crazy talk
Jason is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome